Vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden de behandeling van een registerpodoloog  en medisch  pedicure  geheel of gedeeltelijk uit de aanvullende verzekering. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van het verzekeringspakket en de polisvoorwaarden.

Zorgverzekeraars weten dat podologie/podotherapie werkt. Daarom wordt podologie, podotherapie en steunzolen vergoed uit de aanvullende verzekering. Maar wat is nou een aanvullende verzekering? In Nederland is alleen de basisverzekering wettelijk verplicht. Maar de basisverzekering vergoedt niet alle kosten voor podologie/podotherapie. Om u extra te verzekeren, kunt u naast de basisverzekering een aanvullende zorgverzekering afsluiten. Meestal kunt u bij een verzekeraar uit verschillende aanvullende zorgverzekeringen kiezen, afhankelijk van uw zorgbehoefte.

Klik op de onderstaande knoppen en controleer of uw behandeling wordt vergoed door uw zorgverzekeraar. Mocht de polis van uw zorgverzekeraar er niet tussen staan, dan kan het zijn dat de vergoeding hiervan niet bij ons bekend is of er geen dekking is. Raadpleeg in dat geval uw polisvoorwaarden.