Podopraktijk Haaglanden vestiging Voorschoten

Podopraktijk Haaglanden vestiging Voorschoten is gevestigd in een bedrijvencentrum. Hierdoor hebben wij een goede samenwerking met andere gezondheidsdisciplines.

Podopraktijk Haaglanden vestiging Voorschoten beschikt over een ervaren podoloog, sportpodoloog, kinderpodoloog en echografist voet en enkel en werkt samen met Medisch pedicure praktijk Medi Voet.

Contactgegevens

Adres
Papelaan 85M
2252 EG  Voorschoten

Let op! (in deze vestiging)
Bij het maken van afspraak bij Podoloog
Bel 071 – 203 21 56

Bij het maken van afspraak bij medisch pedicure
Bel 
06 – 52 000 445 Medi voet

0

1

2

3

4

5

Klik op de knop hieronder om online een afspraak te maken met een podoloog (voetspecialist):

Podoloog (vestiging Voorschoten)

Locatie Voorschoten – nabij Leidschendam, Wassenaar en Leiden

​Podopraktijk Haaglanden aan de Papelaan 85M  ligt direct tegenover treinstation Voorschoten. Deze locatie is dus eenvoudig bereikbaar vanuit zowel Voorschoten zelf als vanuit Leiden, vanwaar u vanaf Leiden Centraal al in een kwartiertje bij ons op de stoep staat. Het gebouw zelf beschikt over voldoende parkeergelegenheid, maar daarnaast kun u bij het station en in de wijk zelf ook eenvoudig parkeren. Voor personen die met de fiets komen: er is een overdekte fietsenstalling.

De praktijk is gevestigd in een bedrijvencentrum. Bovenaan de trap bij de hoofdingang vindt u aan de rechterkant een intercom. Druk dan even op ons bel bij nummer 85M (Podoloog & Medisch Pedicure), dan open wij de deur voor u. Praktijkruimte bevindt zich op de tweede verdieping, welke u via de trap of lift kunt bereiken. U ziet aan de brede ruimte van de gang enkele stoelen, waarop u kunt plaatsnemen. De podoloog of medisch pedicure haalt u er op.